Pentru a vizualiza corect aceasta pagina, trebuie sa instalezi o versiune mai noua de Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Categorie:
Judet:
Localitate:
Castiga un voucher de 1000 euro pentru o rochie de mireasa de la Sposa dell' Amore!

Stim ca visezi de mica la rochia de mireasa perfecta, si ca acum chiar esti in cautarea acesteia pentru ca nunta ta se apropie. Mireasa.ro este alaturi de tine la orice pas in organizarea nunti si acum iti face cea mai mare surpriza: poti castiga rochia visurilor tale folosind voucherul in valoare de 1000 de euro oferit de magazinul Sposa dell' Amore!


 

"Ziua Femeii devine Ziua Miresei"


REGULAMENT CONCURS


1. ORGANIZATORUL
SC SIMPLUS INVEST SRL, cu sediul in Bucuresti, B-dul Unirii Nr.27, Bloc 15, Scara 2, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13075/2003 avand Codul Unic de Inregistrare RO15791280.
ORGANIZATORUL va derula concursul pe baza prezentului regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE
Concursul "Regina serii" de pe site-ul www.mireasa.ro se desfasoara in perioada 07.01.2011 – 07.03.2011, pe teritoriul Romaniei.

3. PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE
Participantii la concurs trebuie sa aiba cetatenie romana, sa aiba 18 ani impliniti si sa aiba domiciliul in Romania.
Oricare utilizator al site-ului www.mireasa.ro poate participa la acest concurs, insa pentru a fi eligibili pentru premiu, participantii trebuie sa aiba indeplineasca urmatoarele conditii:

Fiecare cont nou inregistrat si activat de catre persoanele catre care i-a fost recomandat website-ul Mireasa.ro de catre un concurent, reprezinta 1 punct pe care le primeste concurentul respectiv.
Concursul se adreseaza doar persoanelor care au sau isi activeaza cont de mireasa.
Castigatoarea va fi desemnata in urma extragerii la sorti din primele 10 concurente clasate in ordinea descrescatoarea a punctelor acumulate pana pe 07.03.2011 ora 16 00.

4. PREMIILE CONCURSULUI
Premiul acestui concurs consta intr-un voucher in valoare de 1000 euro pentru o rochie de mireasa din colectia San Patrick 2011, din cadrul magazinului Sposa dell' Amore.
Voucherul poate fii folosit pana la data de 31 august 2011 (inclusiv).
Premiul nu pot fi schimbat pentru contravaloarea lui in bani.

5. DESEMNAREA SI RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE
Castigatoarea va fi desemnata in urma extragerii la sorti din primele 10 concurente clasate in ordinea descrescatoarea a punctelor acumulate pana pe 07.03.2011 ora 16 00.
Numele castigatoarei va fi anuntat pe site-ul www.mireasa.ro, pe 8 martie 2011.

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, organizatorii isi asuma obligatia de a nu face disponibile catre terti in niciun fel datele personale ale participantilor fara acceptul acestora, dat in conditiile legii. Organizatorul nu-si asuma niciun fel de raspundere in cazul in care participantii isi trimit datele personale in mod eronat.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si Legii nr. 365/2002 privitoare la protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SIMPLUS INVEST SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale ale participantilor la concursuri. Scopul colectarii datelor este informarea participantilor si asigurarea datelor pentru serviciile proprii de marketing şi publicitate ale societatii.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

7. INFORMAREA PUBLICULUI
Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe la adresa web www.mireasa.ro , dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

8. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanelor câstigătoare.


Organizator: SC SIMPLUS INVEST SRL