Pentru a vizualiza corect aceasta pagina, trebuie sa instalezi o versiune mai noua de Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Categorie:
Judet:
Localitate:
Stiri Mireasa.ro
Nuntă la palat! Prinţul William al Marii Britanii se însoara

Data adaugarii: 2010-12-07 17:16:15
Sursa: Click.ro

E oficial! Prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, se însoară. Mireasa va fi Kate Middleton, cu care prinţul are o relaţie de nouă ani.

William şi Kate s-au logodit în urmă cu o lună în timpul unei vacanţe private în Kenya.

Căsătoria va avea loc anul viitor, când se vor împlini 30 de ani de la fastuoasa nuntă a prinţului Charles cu Diana, mama lui William. Logodna prinţului a fost confirmată ieri printr-un comunicat oficial.

„Prinţul de Wales este încântat să anunţe logodna prinţului William cu domnişoara Catherine Middleton. Nunta va avea loc în primăvara sau în vara anului 2011, la Londra", se arată în comunicat.

După nuntă, William şi Kate (28 de ani) vor locui în Ţara Galilor, unde William va continua să servească în Forţele Aeriene Britanice.

Povestea de dragoste a lui William şi Kate durează de nouă ani, de pe vremea când cei doi erau colegi la Universitatea St Andrews din Scoţia.
Viitoarea mireasă a fost numită de presa britanică "Waity Katie" (Katie care tot aşteaptă), deoarece a aşteptat mulţi ani ca prinţul William să o ceară în căsătorie.

William este fiul cel mare al Prinţesei Diana

Prinţul William este fiul cel mare al Prinţesei Diana, decedată în 1997, şi al prinţului Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii.

Povestea căsătoriei furtunoase şi divorţul părinţilor săi a fost subiect permanent în ziarele de scandal ale vremii. Charles şi Diana au avut parte de o nuntă de pomină la 29 iulie 1981 şi au divorţat la 28 august 1996.

Detalii picante din timpul căsătoriei lor au făcut deliciul tabloidelor. Atât prinţul, cât şi Lady Di s-au învinovăţit reciproc de eşecul căsniciei. Presa a informat la vremea respectivă pe larg despre relaţia lui Charles cu prietena sa Camilla, astăzi ducesă de Cornwall.

De ce sa iti faci cont pe Mireasa.ro?
  • poti trimite invitatii de nunta direct din site
  • vezi imediat cine vine la nunta ta
  • iti alegi cadourile de nunta
  • ai spatiu de upload pentru Albumul de nunta
  • ai la dispozitie o gama larga de furnizori pentru nunta ta
  • inregistrare gratis pentru furnizori"

Pentru a vizualiza corect aceasta pagina, trebuie sa instalezi o versiune mai noua de Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player