Pentru a vizualiza corect aceasta pagina, trebuie sa instalezi o versiune mai noua de Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Cautare avansata
Categorie:
Judet:
Localitate:

Termeni si Conditii


Copyright

Toate informatiile prezente pe site-ul Mireasa.ro sunt proprietatea SIMPLUS SRL. Fara acordul exprimat de administratorii site-ului, materialele nu pot fi copiate, distribuite sau transferate. Pentru a primi permisiunea de a folosi materialele de pe acest site, se pot trimite cereri la adresa de mail office@mireasa.ro. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet si server sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale a Romaniei, de Uniunea Europeana si de Legea Internationala a Copyright-ului.


Regulament pentru UTILIZATORI

1. Toate informatiile/ posturile/ imaginile prezente pe site-ul si forumul Mireasa.ro exprima punctul de vedere al autorului si nu a administratorilor/ moderatorilor. Exceptie fac posturile realizate de catre acestia.
2. Raspunderea legala si morala este complet a autorului. Site-ul Mireasa.ro nu se face responsabil de continutul postat de utilizatorii acestuia. Moderatorii si administratorii vor incerca sa limiteze, pe cat posibil, continutul inadecvat de pe site sau de pe forum.
3. Este interzisa postarea mesajelor/ imaginilor cu un continut abuziv, rasist, obscen, calomnios, folosirea unui limbaj lasciv sau alt material care este contrar legislatiei in vigoare din Romania.
4. Nu se accepta conturile multiple. Un utilizator nu poate avea mai multe conturi cu scopul de a face reclama sau pentru influientarea/ disturbarea celorlalti useri. Daca se gasesc astfel de situatii, conturile acestuia vor fi sterse.
5. Orice informatie introdusa in timpul folosirii site-ului si/ sau forumului Mireasa.ro va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala Mireasa.ro.
6. Odata uploadate imaginile din contul utilizatorului, acestea intra in proprietatea site-ului Mireasa.ro, si nu pot fi sterse, decat printr-o cerere realizata de utilizatorul care a postat informatiile respective. Acesta trebuie sa aduca argumente in baza carora cere stergerea imaginilor si sa trimita mail catre adresa office@mireasa.ro. Cererea va fi luata in considerare de echipa Mireasa.ro si, in functie de soliditatea argumentelor, se va decide stergerea sau nu a imaginilor in discutie.
7. Orice problema din registrul cel mentionate mai sus pot fi semnalate de catre utilizatori la adresa de mail office@mireasa.ro.
8. Utilizarea site-ului si forumului Mireasa.ro implica intelegerea si acceptarea dumneavoastra a prezentului regulament. Mireasa.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari la regulament de-a lungul timpului, deci utilizatorii sunt rugati sa consulte din cand in cand aceasta sectiune.


Regulament pentru FURNIZORI

1. Regulamentul pentru utilizatori este valabil implicit si pentru Furnizori.
2. Furnizorii isi pot crea Gratuit un cont de furnizor pe site-ul Mireasa.ro - cont in care isi poate posta toate informatiile despre produsele/ serviciile oferite, cat si datele de contact.
3. Pentru sectiunile Furnizori recomandati si Furnizori Premium, este necesara incheierea unui contract tip abonament cu reprezentantii site-ului Mireasa.ro.
4. Furnizorilor le este interzisa alegerea unui nume de companie de tip "AAA..." cu scopul de a fi poszitionati in partea superioara a listei de furnizori din categoria sa.
5. Pozitionarea furnizorilor fara abonament, se va face in functie de categoria in care se incadreaza domeniul de activitate al acestora ,si in ordine alfabetica.


Protectia Datelor Personale

Inscriindu-va pe acest site ca utilizator/furnizor sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie colectate, prelucrate si stocate de operatorul nostru de baze de date si de partenerii nostri de marketing in scopul promovarii de produse/servicii. Puteti solicita stergerea dvs. ca utilizator inscris pe acest site prin email trimis catre office@mireasa.ro, direct de pe emailul prin care s-a creat contul pe care il doriti sters. Datele cu caracter personal care vor face obiectul prelucrarii vor fi prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitile legale in vigoare (legea 677/2001), vor fi colectate in scopuri determinate, explicite si legitime. Conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale aveti dreptul sa cereti scoaterea din baza de date in orice moment trimitand un e-mail la adresa office@mireasa.ro.